FAQs

Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij jullie?

Ja, je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij waarden je vertrouwen in ons en zullen daarom ons uiterste best doen om de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen. Wij werken uitsluitend via een versleutelde SSL-verbinding, je kunt dit zien aan het “slotje” voor de tekst nijos.nl helemaal links in de URL balk.Persoonsgegevens die je bij ons achterlaat zijn alleen voor intern gebruik, wij delen dit dan ook niet… Lees verder »Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij jullie?

Wat doen jullie met mijn foto’s?

Foto’s die je upload om een gepersonaliseerd product te maken behandelen wij als persoonsgegevens en gaan hier mee om zoals wij zouden willen dat een ander met onze eigen foto’s om zou gaan. Wij bewaren deze foto’s voor een maximum periode van 24 maanden voor het geval je het product nog een keer wilt bestellen of er iets mis is gegaan met je bestelling. Geüploade foto’s van een niet besteld… Lees verder »Wat doen jullie met mijn foto’s?

Kan ik mijn product retourneren?

Ja, je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Gepersonaliseerde producten zijn speciaal voor jou gemaakt en kunnen dus niet teruggestuurd worden. Ben je toch niet tevreden met het ontvangen product? Neem even contact op met onze klantenservice dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Je kunt je bestelling veilig en op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden wij de volgende betaalmethodes aan:– Ideal– Overboeking– Paypal– Sofort– Bancontact

Het product wat ik heb besteld is beschadigd geleverd.

Oei, vervelend om te horen dat het product niet ongeschonden bij je is aangekomen. Als je contact op neemt met onze klantenservice zorgen wij ervoor dat er z.s.m. een nieuw product word opgestuurd.Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Klik hier.

Wat zijn de betaalgegevens van NiJo’s?

Iban nr.: NL21 KNAB 0258 9361 77 Naam bank: KnabBIC: KNABNL2HAdres: Amsterdam, The Netherlands Knab maakt voor het verwerken van internationale overboekingen gebruik van een tussenbank (ook wel bekend als ‘intermediary bank’). Naast de gegevens van Knab heb je ook de gegevens van deze bank nodig om een overboeking te kunnen ontvangen. Naam intermediary bank: ABN AmroBIC: ABNANL2AAdres: Amsterdam, The Netherlands