Wat doen jullie met mijn foto’s?

Foto’s die je upload om een gepersonaliseerd product te maken behandelen wij als persoonsgegevens en gaan hier mee om zoals wij zouden willen dat een ander met onze eigen foto’s om zou gaan. Wij bewaren deze foto’s voor een maximum periode van 24 maanden voor het geval je het product nog een keer wilt bestellen of er iets mis is gegaan met je bestelling. Geüploade foto’s van een niet besteld product verwijderen wij na maximaal 30 dagen. Heb je liever dat je foto eerder verwijderd word laat het ons dan weten aan onze klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *