Betaalmethoden

Bij Nijos willen we het betalingsproces zo eenvoudig en veilig mogelijk maken. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan, zodat je de optie kunt kiezen die het beste bij jou past. Hier zijn de beschikbare betaalmethoden:

1. iDEAL

iDEAL is een veilige en directe betaalmethode die specifiek is ontworpen voor online winkelen. Met iDEAL kun je betalingen rechtstreeks vanuit je bankrekening verrichten. Kies iDEAL als betaalmethode tijdens het afrekenproces en selecteer je bank om de transactie te voltooien.

2.Klarna achteraf betalen

Met Klarna bieden we je de flexibiliteit om nu te winkelen en later te betalen (hiervoor wordt wel een extra bedrag van € 1,- gevraagd).
Klarna stelt je in staat om je aankoop in termijnen te betalen of de betaling uit te stellen tot een later tijdstip. Selecteer achteraf betalen tijdens het afrekenen en volg de eenvoudige instructies om gebruik te maken van deze service.

3. Klarna betaal in 3 delen

Met Klarna bieden we je de flexibiliteit om nu te winkelen en je aankoop in termijnen te betalen (hiervoor wordt wel een extra bedrag van € 1,- gevraagd).
Selecteer Klarna betaal in 3 delen tijdens het afrekenen en volg  de eenvoudige instructies om gebruik te maken van deze service.

4. Mastercard & Visa

We accepteren betalingen met zowel Mastercard als Visa. Kies de gewenste creditcard tijdens het afrekenen en voer de vereiste gegevens in om je transactie te voltooien.

5. PayPal

Betalen met PayPal biedt je een snelle en veilige manier om online aankopen te doen. Selecteer PayPal tijdens het afrekenproces en log in op je PayPal-account om de betaling te autoriseren.

6. Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode, met name in België. Kies Bancontact tijdens het afrekenen en volg de instructies om de betaling via je Bancontact-kaart te voltooien.

Veiligheid en Beveiliging

Bij Nijos staan de veiligheid en beveiliging van je betalingsgegevens voorop. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat je persoonlijke en financiële informatie veilig wordt verwerkt. Ons betalingsplatform voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen.

Hulp nodig?

Als je vragen hebt over onze betaalmethoden of als er zich problemen voordoen tijdens het betalingsproces, neem dan gerust contact met ons op via info@nijos.nl. Ons klantenservice team staat klaar om je te assisteren.

Bedankt dat je bij Nijos winkelt. We waarderen je vertrouwen in onze producten en service.