Over ons – Nijos.nl
Welkom bij Nijos.nl, dé webshop voor ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Bij Nijos.nl draait alles om baby’s, kids, kraamcadeaus en gifts.
Wij zijn Joeri en Nikita, de drijvende krachten achter deze online winkel, waar passie, liefde en kwaliteit samenkomen.

Onze Achtergrond

Joeri is 32 jaar en, heeft een rijke ervaring opgebouwd in diverse functies binnen de horeca. Zijn vele uren hard werken brachten echter een hoge tol met zich mee, dat uiteindelijk resulteerde in een burn-out. Deze periode van overbelasting is een kritisch keerpunt in zijn leven geweest, waarbij Joeri gedwongen werd om een stap terug te nemen, te reflecteren en zichzelf opnieuw uit te vinden. De burn-out bood Joeri de kans om te resetten en op zoek te gaan naar iets dat hem echt gelukkig maakt.
Joeri ontdekte dat ondernemen altijd al iets was wat hem aansprak, zelfs sinds zijn jeugd. Hij koos ervoor zijn passie te volgen en een nieuw pad in te slaan.
De ervaring van de burn-out heeft Joeri geleerd dat het belangrijk is om te luisteren naar je eigen behoefte, trouw te blijven aan wie je bent en te streven naar dingen die echt betekenisvol voor je zijn.
Joeri hoopt dat zijn verhaal andere inspireert om ook hun eigen weg te volgen en te streven naar een gelukkiger leven.

Nikita is 29 jaar oud, heeft met veel liefde en toewijding altijd fulltime voor de kinderen gezorgd en doet dat nog steeds.
Ze heeft een lastig verleden gehad. Ondanks de moeilijkheden waardoor ze niet op de gebruikelijke manier kon werken, heeft ze haar passie gevonden in onze webshop. Met vastberadenheid en passie probeert Nikita zichzelf opnieuw uit te vinden en haar unieke talenten te benutten. Haar inzet voor de webshop toont niet alleen haar doorzettingsvermogen, maar ook haar verlangen en wens om iets waardevols bij te dragen. Nikita laat zien dat, ondanks moeilijkheden, je je passie kunt vinden en van betekenis kunt zijn in wat je doet. Met haar verhaal hoopt ze anderen te inspireren om door te zetten en kansen te grijpen, zelfs als de weg niet makkelijk is.
“Blijf geloven en hopen, zelfs in de moeilijkste momenten, want in het licht van doorzettingsvermogen bloeien de krachtigste veranderingen.”

Onze kinderen

Samen hebben wij twee prachtige kinderen, Jayrano van 8 jaar en Joya van 2 jaar.

Onze Rolverdeling

Binnen Nijos.nl vervult Joeri voornamelijk de rol van de administratieve kracht, terwijl Nikita haar creativiteit de vrije loop laat in het creatieve proces en haar passie voor mooie producten kan uiten en delen met andere ouders.
Onze kinderen, Jayrano en Joya, dragen hun steentje bij waar mogelijk, waardoor Nijos.nl echt een familieaangelegenheid is.

Onze Drijfveren

Nijos.nl is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor mooie, unieke producten, ondernemerschap en liefde voor kinderen.
Daarnaast is het een stap richting financiële onafhankelijkheid. We hebben zelf ervaren hoe het is om rond te komen met een laag inkomen en willen nu en in de toekomst meer ademruimte creëren voor ons gezin.
Deze onderneming is niet alleen een winkel; het is een symbool van je dromen volgen, herstel, groei en de moed om een nieuwe richting in te slaan ondanks de moeilijke tijden.

Bij Nijos.nl geloven we dat één klein vonkje het begin kan zijn van iets groots. Wij streven ernaar die sprankeling van geluk, trots en blijdschap te bieden bij het zien van onze producten.
Onze liefde, passie en aandacht voor ieder individueel product zorgen ervoor dat we hoge kwaliteitseisen hanteren en veel doorzettingsvermogen tonen.
Nijos.nl biedt mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die mensen blij maken en waar ze lang van kunnen genieten.

Bij Nijos.nl willen we niet alleen producten verkopen; we willen emoties en herinneringen creëren. Dankzij onze toewijding en inzet hopen we een glimlach op uw gezicht te toveren bij elk product dat u bij ons vindt.
Ontdek de wereld van Nijos.nl en laat ons een beetje geluk in uw leven brengen.

Met Liefde,

Joeri, Nikita, Jayrano en Joya